December 3rd, 2021

Mr. Right – o comedie dementa cu final neasteptat

Filmul « Mr. Right – un iubit mortal » e o comedie, asa-zis romantica care a intrat in cinema la sfarsitul lunii trecute.

Povestea e in felul urmator. Martha (Anna Kendrick), protagonista filmului, intra intr-un fel de depresie dementa dupa ultimul esec amoros. Incepe sa se comporte ciudat si total incontrolabil. Adica e cam instabila emotional.

1512202_861253893984215_6389221912219606307_o

Asta pana cand il intalneste pe Francis (Sam Rockwell), un fost ucigas platit, hotarat insa sa se lase de omorat oameni si sa se cuminteasca. Dar fantomele trecutului si « prietenii » pe care si i-a facut pe parcursul carierei nu ii dau pace asa ca el si proaspata lui iubita se trezesc prinsi in mijlocul unei nebunii din care se straduiesc sa ramana in viata.

Sam Rockwell e foarte sarmant  si de-a dreptul irezistibil pe alocuri, in tacaneala lui. Mai ales la fazele in care jongleaza cu cutitele si cu celelalte arme pe care le are la dispozitie….in pasi de dans. 🙂

Anna Kendrick e asa de dusa incat cam pe tot parcursul filmului ai senzatia ca e drogata. Cel putin asta exprima mimica ei.

Tot ce pot sa va spun e ca « Mr. Right – un iubit mortal » e un film dement cu 2 tacaniti. Particularitatea acestui film este ca nu e ca majoritatea filmelor americane de duzina la care stii cam de la bun inceput cum o sa se desfasoare actiunea si mai ales cum o sa se termine. Filmul asta e destul de neasteptat si un pic haotic si in nici un caz nu esti pregatit pentru finalul sau. Dar nu vi-l dezvalui, va las sa va convingeti.

Dupa ce afla de cine s-a indragostit, dementa Martha are de facut o alegere. Sa ramana cu dementul ei iubit sau sa fuga ?

Filmul este distribuit de RoImage 2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum ar arata o recenzie de film din emoticoane?

Recenzie « Holograma pentru rege »

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly