October 21st, 2020

Am testat aparatul de calcat cu abur vertical Tefal

Stiti ca imi place sa testez tot felul de produse si servicii, asa ca acum ceva timp am primit spre testare o noua jucarie – un aparat de calcat cu abur vertical de la Tefal. Ca sa fiu sincera, imi doream sa testez un alt produs dar…cineva acolo Sus stie ca nu prea imi place sa calc si nici nu am un instrument adecvat asa ca a decis sa-mi trimita ceva mai util. 🙂

Ma relaxeaza sa calc lenjerii de pat, caci e cel mai simplu, dar cand e vorba de calcat alte tipuri de haine, am mari batai de cap. Pe de o parte pentru ca nu am o masa de calcat si pe de alta caci “rasnita” pe care o am picura tot timpul apa pe jos si trebuie sa am mare grija unde o pun cat timp o folosesc.

 

Cand am deschis cutia nici nu prea stiam ce e inauntru caci, va spun sincer ca nu mai vazusem in viata mea un aparat de calcat vertical. Nici nu stiam ca exista asa ceva, dar acum, dupa testare sunt farte recunoascatoare ca l-am primit. Acum calcatul nu mai este o corvoada pentru mine ci o joaca de copii.

Aparatul in sine cantareste aproximativ 1 kg + compartimentul in care se pune apa (200 gr). Se incalzeste in 45 de secunde iar apa din rezervor se evapora in aproximativ 10 minute. Deci, cam atat iti ia calcatul hainelor. Se preteaza foarte bine daca vrei sa calci sau sa nezesti bluze, rochii, pantaloni, geci, sacouri. Nu l-am incercat inca pentru lenjerii de pat caci pea lea e mai complicat sa le calci vertical.

Are in cutie inca 3 accesorii : un dispozitiv de agatat pentru usi, faianta sau alte suprafete verticale, care mi se pare foarte util mai ales daca ai umerase cu “gaturi” fixe care nu se rotesc, perie pentru tesaturi groase si husa de protectie pentru tesaturi delicate.

 

Aparatul de calcat cu abur are si un cablu de 3 metri, asa ca ai libertate de miscare pana la prize. Inainte si dupa folosire il poti pune in picioare pe orice suprafata pentru ca nu curge si nu se incinge (asta mi se pare super tare!) sau il poti atarna de spaatrul unui scaun pentru ca are o “limbuta” cu care se poate agata.

Practic, il iei in mana ca pe un pistol, calci vertical nu orizontal si in 10 minute gata treaba. In plus, omoara bacteriile, te scapa de mirosuri si improspateaza tesatura hainelor calcate.

Dupa ce am folosit aparatul de calcat cu abur vertical de la Tefal pot spune ca acum pentru mine, calcatul nu mai este o corvoada ci o joaca de copii.

Asa ca multumesc cerului ca se inventeaza in permanenta noi gadgeturi pentru a ne usura treburile casnice si pentru a ne face viata mai usoara.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Am testat am raportat – Despre gelul de dus si sprayul Fa Bali

Fara taboo cu VIPoo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly